Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Τα παιδιά!!! Τα παιδιά...

ΚΑΠΟΙΟΣ έπρεπε να το ΚΑΝΕΙ- ΟΤΑΝ οι Μαθητές ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ τον Πρετεντέρη στην Εκπομπή του (ΒΙΝΤΕΟ)


Τον τάπωσε στην καρέκλα του, η μικρή μαθήτρια… Χούντα έχουμε, κύριε Πρετεντέρη…
Οι μαθητές αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία τους στην εκπομπή απευθύνοντας ερωτήσεις και αιτήματα στον υφ. Παιδείας και στο τηλεοπτικό πάνελ.
«2000 καθηγητές σε διαθεσιμότητα εδώ και ενάμιση χρόνο» είπε με το αφοπλιστικό της χαμόγελο η νεαρή μαθήτρια για να σπεύσει ο καθεστωτικός δημοσιογράφος του τηλεοπτικου σταθμου, να επιχειρήσει να εκμαιεύσει πολιτική καθοδήγηση και υποκίνηση «Αυτό που το έμαθες, Ιωάννα μου;», αλλά την πάτησε… «Είμαι κόρη εκπαιδευτικών» απάντησε η χαμογελαστή Ιωάννα και συμπλήρωσε ότι οι μισθοί των γονιών της είναι υποδεκαπλάσιοι των μισθών που παίρνετε και δεν μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε το αίτημα μας. Δεν αντέχουμε άλλο».
Λίγο νωρίτερα,σύμφωνα με το left.gr, οι μαθητές αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία τους στην εκπομπή απευθύνοντας ερωτήσεις και αιτήματα στον υφ. Παιδείας και στο τηλεοπτικό πάνελ. «Κάντε κάτι για τις περιορισμένες επιλογές που έχουμε κάντε κάτι» ήταν το αίτημα προς τον υφ. Παιδείας Αλ. Δερμετζόπουλο. Ενώ τα δύο νέα παιδιά απηύθυναν κάλεσμα προς τους συμμαθητές τους, από την εκπομπή του Γ. Πρετεντέρη για τη συνέχιση του αγώνα τους μέχρι την τελική νίκη. «Προχωράμε με γενικές συνελεύσεις, μαζικές κινητοποιήσεις και φτάνουμε μέχρι το τέλος. Το μήνυμα έχει δοθεί στη μαθητική κοινωνία και έχουμε φτάσει στο όριο της ανατροπής. Το τέλος είναι η δικαίωση των μαθητικών αιτημάτων.» –
πηγή

πηγή μου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το "κάτι" που μένει...