Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΘΑΥΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ :ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΔΕΛΤΙΟΥ 3-5-14

ΘΑΥΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ :ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΔΕΛΤΙΟΥ 3-5-14

Συμπαράσταση το Σάββατο 8-11-2014, 11.00π.μ, στο Πανθεσσαλικό, στη διανομή προϊόντων της Άνωσης.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
ΚΤΙΡΙΟ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την εφορία της Ν. Ιωνίας.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η συγκυβέρνηση της χρεοκοπίας με ύπουλο τρόπο προσπαθεί να καταργήσει το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες», κλείνοντας προκλητικά το μάτι στους εμπόρους και ωθώντας τους καταναλωτές στην αγκαλιά των πολυεθνικών και μεγάλων αλυσίδων super market.

Προωθεί μέτρα που απειλούν με εξαφάνιση τους μικροπαραγωγούς και επιχειρούν να πλήξουν τα κινήματα «Χωρίς Μεσάζοντες» που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία δύο χρόνια σε όλη την επικράτεια, με το νέο νόμο 4264/2014 τον οποίο ψήφισε πρόσφατα.

Πρόκειται για έναν νόμο με πολλές ασάφειες και κενά, ο οποίος αποκλείει την διάθεση αγροτικών προϊόντων απευθείας στους καταναλωτές. Επίσης, ο νόμος αυτός δεν επιτρέπει την έκδοση νέων αδειών πλανόδιου εμπορίου σε παραγωγούς και στην ουσία απαγορεύει την ελεύθερη διάθεση προϊόντων πρωτογενούς παραγωγής.

Καταργεί όλους τους ισχύοντες νόμους για το πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο των παραγωγών. Μεταξύ άλλων καταργείται το άρθρο 6 του Προεδρικού Διατάγματος 254/2005, που προέβλεπε έκδοση άδειας άσκησης υπαίθριου εμπορίου αποκλειστικά σε παραγωγούς με ισχύ σε όλη την επικράτεια, για την πώληση προϊόντων δικής τους παραγωγής. Σε όλα τα άρθρα του νόμου έχει παραληφθεί επιμελώς η λέξη «παραγωγός». Όλοι οι παραγωγοί εξομοιώνονται με τους πωλητές, δηλαδή με εκείνους που μπορεί να μην παράγουν τίποτα.

Το  «success story” των Σαμαρά – Βενιζέλου –ΕΕ – ΔΝΤ, σημαίνει το στραγγαλισμό του πρωτογενή τομέα της παραγωγής και την εκχώρηση όλων των κοινωνικών αγαθών στο ιδιωτικό κεφάλαιο. Μεγαλέμποροι και μεσάζοντες έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους διότι σύμφωνα με τον ν. 4264/2014, σε  βάθος χρόνου, ο έλεγχος των τιμών θα βρίσκεται εξ ολοκλήρου στα χέρια τους.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

Ενάντια στη  κυβέρνηση και στο χρεοκοπημένο καπιταλιστικό σύστημα, που έχει ως μόνο στόχο την εξαθλίωση, τη φτώχεια, την ανεργία, την απώλεια της αξιοπρέπειάς μας και τελικά  το σβήσιμο της ίδιας της ύπαρξής μας, αγωνιζόμαστε  να χτίσουμε την άλλη όχθη της κρίσης, μια ζωή σε ένα κόσμο ανθρώπινο χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση και εξευτελισμό.

Συμπαράσταση το Σάββατο 8-11-2014, 11.00π.μ, στο Πανθεσσαλικό, στη διανομή προϊόντων  της Άνωσης.

ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ





--

Που σημαίνει 2

Ξημέρωσε Σάββατο 8 Νοέμβρη 2014!

Που σημαίνει 2:

(Αφού θυμηθούμε το σχετικό 1 ),

βρέξει, δε βρέξει...

 ...
τα παιδιά έρχονται αποφασισμένα, 
(για άλλο ένα Σάββατο και κάθε Σάββατο), 
να ενώσουν με τις ξεχωριστές φωνές τους, 
το στυλ τους και τα ταλέντα τους, 
να ζεστάνουν το κέντρο του Βόλου, 
σαν - σίγουρα- μια ομάδα, 
σαν ενωμένοι -σίγουρα- 
και σαν σίγουρα, 
"έτοιμοι" από καιρό!

Aperto λέγεται το μαγαζί.
(live stage - Παύλου Μελά 7, Βόλος)
τηλ. κρατήσεων 694 826 4292 | είσοδος με ποτό 8€ | έναρξη 23.00)


Ποία είναι τα παιδία;
Νικόλας Μεργιαλής (Μουσικοί Ιχνηλάτες), ο αρχηγός! (Ο εκ διεξιών του λαπ τοπ!)
Τόνια Κιουπελόγλου, το κορίτσι! Ή φωνή!
Παναγιώτης Μπερλής (Διάφανα Κρίνα), κι εκείνος γνωστός και αρχηγός! (Ο εξ αριστερών του λαπ τοπ!)
 

Πού πάτε, ρε, παιδιά; 
Πάρτε με, μαζί σας!
Ζηλεύω!

"Καλή σας επιτυχία!"

Υγ. Και λόγω της ημέρας, κατ' εξαίρεσιν, δικαίωμα στο τραγούδι του Νικόλα, ο Άγγελος!
  

Που σημαίνει 1

Ξημέρωσε Σάββατο 8 Νοέμβρη 2014!

Που σημαίνει 1:

"Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα", σε όλους και όλες, όσους και όσες γιορτάζουν, σήμερα!
"Χρόνια Πολλά, Γερά με Τσαμπουκά" και στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία μας!

Οι Ταξιάρχες – 8 Νοεμβρίου

Στις 8 Νοεμβρίου γιορτάζουμε τους αρχαγγέλους Μιχαηλ και Γαβριηλ. Οι αγγελοι ειναι δημιουργηματα του Θεου. Σε σχεση με τους ανθρωπους ειναι ανωτεροι στη γνωση, απαλλαγμενοι απο τα παθη, αυλοι και ασωματοι, οχι ομως απολυτως γιατι παντογνωστης, απαθης, αυλος, ασωματος, πανταχου παρων ειναι μονον ο Θεος. Ειναι δευτερα φωτα νοερα, τα οποια λαμβανουν το φωτισμο τους απο το πρωτο και αναρχο φως, το Θεο. Στο χριστιανισμο ειναι πνευματοϋλικες υπαρξεις λεπτοσωμες και επιτελουν το εργο της δοξας και του υμνου του Θεου. Συχνα προς ωφελεια των ανθρωπων ερχονται σε επαφη με αυτους. Στην παραδοση μας εχει σχηματιστει η εικονα της υπαρξης των αγγελων ως νεανιες με φτερα αλλα και ιεροπρεπεια, με τη μορφη ενος επουρανιου στρατευματος. Χωριζονται και κατατασσονται σε ταγματα με ξεχωριστα ονοματα.
Ο Γαβριήλ φέρνει την καλή είδηση, ο Μιχαήλ έχει σχέση με τον θάνατο. Και οι δύο είναι προστάτες της Πολεμικής Αεροπορίας. Γι’ αυτό και την ημέρα της γιορτής τους είναι ανοιχτές στο κοινό όλες οι μονάδες της πολεμικής αεροπορίας και μπορούν να τις επισκεφτούν απλοί πολίτες. Αν βρίσκεστε κοντά σε τέτοια μονάδα είναι καλό να την επισκεφθείτε με τα παιδιά, καθώς τους αρέσει πολύ και ιδιαίτερα στα αγόρια.
Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) είναι το τρίτο “Όπλο” των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που αποτελεί και την πολεμική αεροπορική ισχύ της Ελλάδας. Πρώτιστη αποστολή της Πολεμικής Αεροπορίας είναι η φύλαξη και προστασία του Ελληνικού Εναέριου Χώρου, από κάθε είδους παραβάσεις ή παραβιάσεις, η παροχή εναέριας υποστήριξης σε επιχειρήσεις τόσο στον Ελληνικό Στρατό όσο και το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, και παράλληλα η έρευνα και διάσωση, πυρόσβεση, καθώς και η παροχή κάθε δυνατής ανθρωπιστικής βοήθειας ακόμα και σε άλλες xώρες όταν παρίσταται έκτακτη ανάγκη. Το σύνθημα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας είναι «Αίεν Υψικρατείν»το οποίο σημαίνει «Πάντοτε να κυριαρχείς στα ύψη», το έμβλημα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας αναπαριστά αετό σε πτήση μπροστά από το κυκλικό διακριτικό της.
Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία ιδρύθηκε το 1911 και μετράει περισσότερα από 90 χρόνια ιστορίας. Οι πρώτες προσπάθειες εισαγωγής της αεροπορίας στην Ελλάδα ανήκουν στον πρωθυπουργό Ελευθέριο Βενιζέλο, τη συνεισφορά του οποίου η Ελληνική Κυβέρνηση αναγνώρισε το 2000, δίνοντας το όνομά του στον νέο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Ίδρυση
Το 1911 η Ελληνική Κυβέρνηση ανέθεσε σε Γάλλους ειδικούς τη δημιουργία Ελληνικής Αεροπορικής Υπηρεσίας. Έξι αξιωματικοί στάλθηκαν στη Γαλλία για να εκπαιδευθούν ως πιλότοι. Στις 8 Φεβρουαρίου 1912 ο Εμμανουήλ Αργυρόπουλος έγινε ο πρώτος Έλληνας αεροπόρος πετώντας με ένα αεροσκάφος. Στη δεύτερη πτήση που εκτέλεσε ο Αργυρόπουλος την ίδια μέρα, πέταξε με τον τότε πρωθυπουργό της χώρας Ελευθέριο Βενιζέλο.

Πτέρυγες της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας

Λάρισα, Νέα Αγχίαλος,  Ελευσίνα, Μίκρα Θεσσαλονίκης, Τανάγρα, Σούδα, Άραξος, Ανδραβίδα, Καλαμάτα, Δεκέλεια, Τρίπολη,  Ελληνικό, Σέδες Θεσσαλονίκης.

πηγή



Αλάνι, κι εγώ! Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα, Παλλήκαρε!!!

Δεν κολώνω να χαρώ, ούτε να ξαναγίνω παιδί και αυθόρμητη!

Ο χρήστης Stavento κοινοποίησε σύνδεσμο.
οι φίλοι μας απο τον Ρυθμός 949 fm !!

Έτσι, έτσι, "Χορεύω", για "Σένα που λατρεύω"! Μιχάλης - Βιολέττα!

Έτσι, έτσι, "Χορεύω", για "Σένα που λατρεύω"! Μιχάλης - Βιολέττα!

Περιμένοντας την σειρά μου στον οδοντογιατρό 3

Περιμένοντας την σειρά μου στον οδοντογιατρό, στο Dental Group Βόλου, συνέχεια...

Galerie Lefakis

Ελληνική Ζωγραφική

Άνοιξη 2012

WWW.galerielefakis.com

















































Σα να πήγα, σα να τ' αγόρασα όλα τα έργα, χωρίς "σα", ταξίδεψα!...

 Περιμένοντας την σειρά μου στον οδοντογιατρό 2

 Περιμένοντας την σειρά μου στον οδοντογιατρό 1