Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

«ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΓΝΩΣΙΣ»

«ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ  ΓΝΩΣΙΣ». Τριάντα τρία εμβληματικά κείμενα για τους φίλους του Αριστοτέλη και για εκείνους που επιθυμούν να γνωρίσουν σε βάθος το έργο του. Ένα εξαιρετικό πόνημα που συμπυκνώνει σε 300 σελίδες την ουσία της Αριστοτέλειας φιλοσοφίας και μετατρέπει τον «εξ ακοής θαυμασμό» σε προσωπική γνώση. 


Ανθολόγιον αριστοτελικών κειμένων (μετά των μεταφράσεων αυτών). Να επιμείνετε στο άνοιγμα και να «ρολάρετε» προς τα κάτω στο λευκό.

fractal - Περιοδικό

Περιοδικό Fractal
 
22 νέα κείμενα!

View this email in your browser


www.fractalart.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ:
ΒΙΒΛΙΟ:
ΜΟΥΣΙΚΗ:
ΙΣΤΟΡΙΑ:
BLOGGING:
ΑΠΟΨΕΙΣ:
FRACT-ALL:

ΔραΠαίκτες - Δελτίο Τύπου - Θέατρο



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
"Τρία χρόνια ζωής γιορτάζουν οι ΔραΠαίκτες"


Ανοιχτό κάλεσμα σε όποιον θέλει να ζήσει τη μαγεία του θεάτρου, πάνω ή πίσω από τη σκηνή, απευθύνουν οι ΔραΠαίκτες με αφορμή το κλείσιμο τριών ετών δράσης τους, κοινωνικής και θεατροπαικτικής. Ο ευΆγγελος Κάβουρας, συγγραφέας κι εμψυχωτής της δημοφιλούς και ιδιαίτερα παραγωγικής ερασιτεχνικής ομάδας της πόλης μας, δηλώνει σχετικά: "Έρημος(ο,η), Οικοδεσπότης. άγγελος, τελμΑ ο Άμλετ απ' την ανάποδη, HellAssTv, Ο Κεραμιδοτρέχαλος, Αχ. Λαδιές, Μ(π)αλωμένος Γάμος και Χριστουγεννιάτικη ιστορία απ' το Χαρτί στο Σανίδι είναι οι καρποί που γεννήσαμε επί σκηνής αυτά τα τρία δημιουργικά χρόνια. Είναι τα παιδιά μας, οχτώ κι όλα αγαπημένα, από μουσικωμικά θρίλερ και φουτουριστικές μαύρες κωμωδίες, μέχρι παιδικά έργα και stand up comedies-dragqueen shows, καθώς αρεσκόμαστε στις καλλιτεχνικές αναζητήσεις και τους πέραν του φαινομενικού εντυπωσιασμού πειραματισμούς. Και όλα μας τα παιδιά υιοθετημένα για καλό σκοπό, όπως την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου, της Φιλοζωικής Ομάδας, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κέντρου Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών, Πολιτιστικούς Συλλόγους κ.ά. Καλούμε λοιπόν όποιον θέλει, να μας ακολουθήσει στο μαγικό αυτό ταξίδι της υψίστης των τεχνών. Επίδοξοι ερασιτέχνες (ή μη) ηθοποιοί, μουσικοί, σκηνογράφοι, ενδυματολόγοι, συγγραφείς, χορευτές, ακροβάτες και λοιποί καλλιτέχνες, μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στην ομάδα, ενόψει της έναρξης των προετοιμασιών της νέας μας θεατρικής παραγωγής, στο δημόσιο προφίλ μας "ΔραΠαίκτες Βόλου" στο facebook ή στο 6976 825 825. Η συμμετοχή στην ομάδα μας είναι φυσικά δωρεάν. Για ένα θέατρο ανοιχτό σε όλους, του οποίου η επα(νασύ)σταση θα έρθει από τους νέους δημιουργούς."