Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Μνημεία και μνήμες από την ιστορία της Ζαγοράς - Νίκος Διαμαντάκος

Μνημεία και μνήμες από την ιστορία της Ζαγοράς

ΠΥΡΓΟΙ - ΒΡΥΣΕΣ - ΗΡΩΑ - ΠΡΟΤΟΜΕΣ - - 

Νίκος Διαμαντάκος


ΒΟΛΟΣ 2014

Το βιβλίο εκδόθηκε το έτος 2014 σε 1000 αντίτυπα, με δαπάνη του Δήμου Ζαγοράς και Μουρεσίου, που θα έχει και το δικαίωμα της διάθεσής του.










  • Καίτη Στάπα Έχω την χαρά και την συγκίνηση, να κρατάω στα χέρια μου, εδώ και ώρες, το καινούργιο βιβλίο του δασκάλου μας, κ. Νίκου Διαμαντάκου! Πολύτιμο βιβλίο, για γεννιές και γεννιές, Ιερό το έργο του και ανεκτίμητης αξίας ο κόπος και η πολύχρονη έρευνά του! Βαρύτατη η τιμή του, να μου χαρίσει ένα απ' τα λίγα που πήρε για προσωπικά του δώρα! Επιφυλάσσομαι, προσεύχομαι να είναι γερός, να χαίρεται την ζωή και να δημιουργεί και τον "Ευχαριστώ" που μας νοιάζεται, γενικώς και ειδικώς, όλους τους Ζαγοριανούς! (Περισσότερα, αφού το μελετήσω! Μέχρι να διακινηθεί, άλλωστε, είναι ακόμα στο τυπογραφείο, έχω χρόνο!)
    Καίτη Στάπα "Εύγε" μεγάλο στον πρώην Δήμαρχο Γιώργο Αντώνογλου - Κασσαβέτη και σε κάθε Δήμαρχο που στηρίζει τέτοιες προσπάθειες! "'Εύγε", φυσικά και σε όλους που βοήθησαν να γίνει μια τέτοια έκδοση! Ακόμα και στους απλούς κατοίκους της Ζαγοράς που έδωσαν πληροφορίες και φωτογραφίες!
Υγ. Όλα όσα αφορούν το βιβλίο, θα τα βρείτε, ΕΔΩ!