Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Άντρες δοκιμάζουν τους πόνους της γέννας

Άντρες δοκιμάζουν τους πόνους της γέννας - (Δείτε το VIDEO)

article-2325522-19D107F4000005DC-6_1024x615_large
Οι άντρες δεν κλαίνε, τα... παλικάρια δεν πονάνε. Τα στερεότυπα θέλουν τα αρσενικά ανθεκτικά απέναντι σε κάθε πόνο. Όχι όμως όταν πρόκειται για τις ωδίνες του τοκετού....
Γιατί τότε, οι άνδρες αποδεικνύονται το ασθενές φύλο.

Ένα νοσοκομείο στην Κίνα προσφέρει στους μελλοντικούς πατεράδες την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία των πόνων του τοκετού. Οι γιατροί το αποφάσισαν αυτό, όταν αρκετές μητέρες τους παραπονέθηκαν ότι οι σύντροφοί τους δεν έδειχναν κατανόηση για το τι ζούσαν εκείνες για να φέρουν ένα παιδί στον κόσμο.

Ηδη περίπου 100 άνδρες έχουν... βασανιστεί με αυτό τον τρόπο. Για να βιώσουν την εμπειρία, τους τοποθετούν επιθέματα στην κοιλιά, τα οποία είναι συνδεδεμένα με συσκευή που προκαλούν ηλεκτρικά σοκ και κατά συνέπεια πόνο. Η δοκιμασία κρατά για περίπου πέντε λεπτά, με μία νοσοκόμα να αυξάνει σε αυτό το διάστημα την ένταση του πόνου, από το 1 έως το 10.

«Ενιωθα σαν να μου ξερίζωναν την καρδιά και τους πνεύμονες», είπε ένας από τους άνδρες που το δοκίμασαν, ο Σονγκ. Αυτός, έφτασε ως το επίπεδο 7, αλλά οι περισσότεροι εγκαταλείπουν πολύ νωρίτερα, καθώς δεν αντέχουν τον πόνο.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το "κάτι" που μένει...