Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

η "ζυγαριά" της Ελένης Βιτάλη - σωτηρία του ύπνου

ΝΑΙ, μ' αρέσει η "ζυγαριά" της Ελένης Βιτάλη για τα Καλλιτεχνικά!Και,

«Έπαιρνα τέσσερα-πέντε υπνοστεντόν την ημέρα για να κοιμηθώ»


Η αγαπημένη Ελληνίδα  τραγουδίστρια αποκαλύπτει σε συνέντευξή της πως για να κοιμηθεί χρειάστηκε για μια περίοδο να παίρνει χάπια, ενώ μιλά και για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να βγει από αυτόν τον κόσμο ζώντας ένα πραγματικό θαύμα.

Ο λόγος για την Ελένη Βιτάλη η οποία φέτος έκανε το δυναμικό comeback της και εμφανίζεται στη σκηνή του Vox με τον Γιώργο Νταλάρα και τη Γλυκερία.

«Τέσσερα - πέντε υπνοστεντόν την ημέρα για να κοιμηθώ. Άλλος με μισό και δεν ξυπνά. Με παρακαλούσε η μάνα μου να πάμε στην εκκλησία του Χριστού στα Σπάτα, αλλά δεν την άκουγα. Πήγαμε τελικά με τον πατριό μου τον Λυκούργο και οι τρεις. Μπαίνοντας στην εκκλησία, αντί να σταθώ ίσια, κάτι με οδηγούσε δεξιά. Βλέπω τον Χριστό απέναντί μου, έχω την ίδια εικόνα, και με πιάνει ένα κλάμα ατέλειωτο, λυτρωτικό. Όταν πήγα σπίτι, είπα «το χρειάζομαι τώρα το χάπι; Γιατί; Είχα εξαρτηθεί για τη σωτηρία του ύπνου. Όμως εκείνη η ημέρα ήταν διαφορετική. Τελικά, κορίτσι μου, όλα από το μυαλό περνάνε» αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στο monopoli για αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το "κάτι" που μένει...