Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Τρέχουν σήμερα για το Ορφανοτροφείο

Τρέχουν σήμερα για το Ορφανοτροφείο ~ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ


Τρέχουν σήμερα για το Ορφανοτροφείο ~ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ            Στην παραλία του Βόλου στις 10.30 το πρωί 
Σκυταλοδρομία φιλανθρωπίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 2 Νοεμβρίου στην παραλία του Βόλου, η οποία θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στη 1.30 το μεσημέρι. Στόχος της σκυταλοδρομίας είναι η ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου.
Ουσιαστικά σήμερα θα διεξαχθεί μια μεγάλη γιορτή για την πόλη στην οποία θα γίνουν αγώνες σκυταλοδρομίας 2 Χ 4 χιλιομέτρων και 4 Χ 2 χιλιομέτρων στην παραλία του Βόλου. Οι πολίτες της Μαγνησίας θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν, να ανταγωνιστούν και να συναγωνιστούν, μέσα από τους πρωτότυπους αυτούς αγώνες που καλλιεργούν το ομαδικό πνεύμα.
Οι Βολιώτες που θα συμμετέχουν στα Street Relays θα τρέξουν όχι μόνο για την διασκέδαση και την ψυχαγωγία τους, αλλά και να για να προσφέρουν βοήθεια υλική και όχι μόνο στα μικρά παιδιά του Ορφανοτροφείου.
Στόχος είναι μέσα από τα Volos Street Relays όχι μόνο να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Βόλου (θα δοθεί το 50% των εσόδων) σε καιρούς πολύ δύσκολους, αλλά κυρίως να προβληθεί και να γίνει ευρέως γνωστό το έργο που συντελείται εκεί για τους συνανθρώπους μας, για μικρά παιδιά.
Η σειρά Βίκος Relays δίνει σκυτάλη στους Βολιώτες για το Ορφανοτροφείο Βόλου και η ανταπόκριση θα είναι τεράστια για ένα ίδρυμα που μετράει σχεδόν έναν αιώνα ζωής. «Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όλους τους Βολιώτες να δείξουμε τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα μας μέσα από μια αθλητική δραστηριότητα, ένα αθλητικό γεγονός που όμοιό του δεν θα έχει ξαναγίνει στην πόλη μας. Πραγματικά χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μέσω των Street Relays θα στηριχθεί το Ορφανοτροφείο και θέλουμε μέσα από αυτόν τον πρωτότυπο αγώνα στην παραλία του Βόλου να διαδοθεί το έργο που γίνεται εκεί και ο καθημερινός αγώνας για να παρέχουμε στα παιδιά μας όλα όσα χρειάζονται σε όλα τα επίπεδα» τόνισε η πρόεδρος της Φιλόπτωχου Αδελφότητας Βόλου κ. Ελένη Κοπάνου, που σκοπό έχει να στηρίζει με κάθε τρόπο το Ορφανοτροφείο Βόλου.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από το 1914 το Ορφανοτροφείο Βόλου είναι αναγνωρισμένο και δικαστικώς και λειτουργεί εδώ και 100 χρόνια προσφέροντας βοήθεια στο συνάνθρωπο, σε μικρά παιδιά. Ρόλος του Ορφανοτροφείου είναι η φιλοξενία παιδιών (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 6-18 ετών, ορφανά και από τους δύο γονείς ή μόνο από τον πατέρα ή μόνο από την μητέρα, εγκαταλειμμένα, άπορα, από χωρισμένους γονείς. Στη σκυταλοδρομία θα συμμετέχει και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το "κάτι" που μένει...