Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΒΟΛΟΣ: 60 ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ - Πάνω από 1,5 μέτρο χιόνι στα Χάνια Πηλίου

ΒΟΛΟΣ: 60 ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ - Πάνω από 1,5 μέτρο χιόνι στα Χάνια Πηλίου

Η κίνηση στο ύψος του περιφερειακού πρέπει να γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες και τα προβλήματα προσβασιμότητας...
στους δρόμους είναι πολλά ειδικά στις βόρειες συνοικίες. Και στο κέντρο όμως της πόλης τα οχήματα κινούνται με μεγάλη δυσκολία σε οδούς όπως η Ιάσονος, η Δημητριάδος, η Ιωλκού, η Γρ. Λαμπράκη.
Τους κεντρικούς δρόμους μέχρι αργά το βράδυ, άνοιγε ένα μικρό αποχιονιστικό μηχάνημα με λεπίδα.

Δέκα αυτοκίνητα ταξί, ως οχήματα “ανάγκης” , κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης, σύμφωνα τον πρόεδρο του συλλόγου των ταξί Δημ. Φιλίππου.

Στα Χάνια αυτή την ώρα επικρατεί χιονοθύελλα ενώ το χιόνι ξεπερνά το ενάμιση μέτρο, όπως όλες τις ορεινές περιοχές στο ανατολικό και δυτικό Πήλιο και η θερμοκρασία είναι στους -11 βαθμούς Κελσίου. Το κεντρικό οδικό δίκτυο του Πηλίου παραμένει με δυσκολία ανοιχτό, «μπροστά τα μηχανήματα και πίσω τα αυτοκίνητα» λέει η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη που βρίσκεται στα Χάνια από προχθές. 
Επίσης μόλις ξημέρωσε δουλειά ανέλαβαν και οι ανέμες καθώς το «χιόνι ξεπερνά τα δύο μέτρα δεξιά και αριστερά , σίγουρα έχει σκεπάσει αυτοκίνητα και προσπαθούμε με τις ανέμες να το διώξουμε» τονίζει η κα Κολυνδρίνη.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας κλειστή είναι η εθνική Βόλου-Φαρσάλων όπως και ο δρόμος από το Καράβωμα-Ζαγοράς. Το υπόλοιπο εθνικό δίκτυο παραμένει με δυσκολία ανοιχτό και φυσικά απαιτούνται παντού αλυσίδες ακόμη και μέσα στην πόλη. Ανοιχτή και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα παραμένει η ΠΑΘΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το "κάτι" που μένει...