Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Ζαγορά - Βιντεάκι Δήμου Ζαγοράς 2008


Ζαγορά - Βιντεάκι Δήμου Ζαγοράς 2008
Προβλήθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου "Μνημεία και μνήμες από την ιστορία της Ζαγοράς", του Νίκου Διαμαντάκου, στο Αχίλλειον Βόλου, στις 10//11//14 και φυσικά, τρελάθηκα!
Άφησα την μηχανή να "κλέβει", να "κλέβει", να κρατήσει ότι δε θα προλάβαινε η ματιά μου, αλλά θα είχε μεγάλη ανάγκη η ψυχή μου, συχνά - πυκνά, στο μέλλον!
Καμία σχέση, βέβαια, το προτότυπο με το δικό μου αντίγραφο! Είναι όμως κι αυτό, δουλεμένο με αγάπη, με στόχο μόνο να αναδείξει το ΚΑΛΟ, όχι μόνο της Ζαγοράς, αλλά ΟΛΩΝ των συντελεστών του!
Ο Νέος Δήμαρχος, ο κ. Παναγιώτης Κουτσάφτης, είπε πως είναι του 2008 κι ότι θα εμπλουτιστεί στο μέλλον!
Δεν ξέρω αν έχει δημοσιευτεί, ήδη, αλλά επειδή το είδα για πρώτη φορά και φυσικά, δεν το χόρτασα, γι' αυτό το ανέβασα!
Το κάνω δημόσιο, να το δείτε κι εσείς, μέχρι να βρω δημόσια το προτότυπο!

"Θερμά Συγχαρητήρια" για την ποιότητα αυτού του βίντεο και γενικώς, για όλη την εκδήλωση, χθες!
ΥΓ. Ήταν χθες, έγινε σήμερα, κι εγώ, ακόμα εκεί!


5 σχόλια:

  1. να τα πω γρηγορα... μου άρεσαν τα βίντεό σου... από την παρουσίαση... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! στον κύριο Διαμαντάκο!!! Ευτύχημα να γράφει κανεις για τον τόπο του... προσφέρει πολλά!!!

    το βίντεο με την Ζαγορά, ήταν μία περίληψη όλων (των βίντεων) όσων έχω δει από σένα... (το άκουσα όλο το ντοκυμανταίρ για την Ζαγορά... για να την γνωρίσω καλύτερα... αλλά διαπίστωσα... ότι ήδη την ήξερα καλά... κι αυτό λόγω των βίντεων των δικών σου... !!!! Πολύ όμορφος τόπος!! ) Εύχομαι, νάσαι καλά να πηγαίνεις.. κι εγώ να αξιωθώ... να ξαναπάω... μακάρι.....

    και.. επηρρεασμένη από τον λόγο του δασκάλου σου, του συγγραφέα κυρίου Διαμαντάκου (τι όμορφα που τα έλεγε... θαυμάσιος... !!!!... )... σκέφτηκα να του κάνω κι εγώ ένα αφιέρωμα (το έχω προγραμματίσει... για την Δευτέρα... - στο μουσική εικόνες..κλπ.. )... μία βιβλιοπαρουσίαση για αυτόν τον αξιόλογο άνθρωπο... !!..

    Αυτά... καλή επιτυχία να έχει... και.. καλή επιτυχία και σε σενα, καλή μου συγγραφέας... νάσαι γερή.. να προσφέρεις ΑΠΛΟΧΕΡΑ!!! και με χαρά!!! <3

    Υ.Γ... Γρήγορα ήτανε... πολλά ήτανε... αλλά... και αναγκαία μετά την παρουσίαση του βιβλίου αυτού εδώ... στο μπλογκ σου...! Στάπα ... (χωρίς... "και τι... " τα λέμε...)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαμπρινή, είχα δει νωρίτερα ότι είχα σχόλια, μα δε σταμάτησα, μη παρασυρθώ, μη χάσω χρόνο. Είναι ήδη 7 πρωί, κι ακόμα δεν κοιμήθηκα! Κι αλοίμονο, η γειτονιά ξυπνάει και κάνει φασαρία, λογικά πράγματα, αλλά δεν βοηθούν στον άυπνο για χόμπυ και μεράκια!
    Επειδή το διάβασα κι εγώ στα γρήγορα, αύριο, ίσως συμπληρώσω!
    Παραδίνω σκυτάλη, τόσο για τον δάσκαλό μου, όσο και για τον Αλέξανδρο Καπανιάρη, στον "αέρα"! Αν αποδείξετε ότι αυτός ο "αέρας" δουλεύει σωστά και για το ΚΑΛΟ, πολύ θα το χαρώ!
    Εγώ δεν προγραμματίζω τίποτα, όλα αμέσως και μάλιστα βεβιασμένα, γιατί θεωρώ πως, θα είναι πολύ γελοίο να έχω πεθάνει, ας πούμε, και να με "ξυπνάνε" τα προγραμματισμένα!
    Πρέπει να έχεις δει τον θάνατο από πολύ κοντά, για να το πεις αυτό και να έχεις φιλοσοφήσει αλλιώς τη ζωή, γι' αυτό!
    Προκαταβολικό λοιπόν ευχαριστώ, κι εγώ, γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσω να παρακολουθήσω την πορεία της είδησης στον αέρα.
    Είχα δώσει κάποιες προθεσμίες στον εαυτό μου, για ένα μεγάλο ιντερνετικό διάλειμμα. Επιβάλλεται να το κάνω, γιατί οι ειδήσεις για τα ΚΑΛΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ, δε σταματάνε ποτέ!
    Τα λέμε όμως, με λιγότερο κουρασμένο μυαλό και σώμα, αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστω για την απαντηση... Ποιος ειναι ο Αλ. Καπανιαρης? που λες "παραδίνω σκυταλη"... ?

    Κι ευχομαι νασαι καλα! Να προσφερεις!! Καλο Σαβ/κο!!

    Υ.Γ. Ο προγραμματισμος λειτουργει, αλλιως, για μενα... Π.χ. γι ' αυτο το Σαβ/κο.. εχω βαλει την Βιολεττα... (να την δουνε οι ανθρωποι για 2-3 μερες... ) οπότε... έμεινε η Δευτερα όπου έβαλα, με το καλο, τον καλο σου δάσκαλο, επηρρασμενη απο τον ομορφο λογο του... Καλη ξεκουραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό μεσημέρι, Λαμπρινή, εύχαριστώ για τα κοπλιμέντα, γενικώς! (Μην το σχολιάσεις, χασομεράμε!)
    Ο Αλέξανδρος Καπανιάρης είναι Ζαγοριανός και αν και νέος, κουβαλάει "βαρύ" έργο πίσω του και μπρός του, γι' αυτόν έκανα ένα αφιέρωμα τη νύχτα!
    Το ξεκίνημα ήταν σ' αυτή την ανάρτηση:
    http://stapakaiti.blogspot.gr/2014/11/blog-post_83.html (μετά την εκδήλωση)
    Καθόταν στην έδρα (ο νεότερος) στο βίντεο που είδες, εκεί που μιλούσε ο Δάσκαλος, μαζί με τον κ. Κώστα Λιάπη και κ. Τσούκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διέκοψα για να δω το σχόλιο, δεν το έδειχνε! Λάλησε ο μπλόγγερ μου, αφού λάλησα κι εγώ!
    (Με η μ' αρέσει!)
    Καλά κάνεις σε Όλα σου! Εσύ είσαι του μέλλοντος "ντελάλης", έχεις νειάτα, χρόνο, διάθεση, λιγότερες υποχρεώσεις, αν έχεις πρόγραμμα στη ζωή σου, πολλά και σωστά μπορείς να κάνεις!
    Μόνο μια ευχή, πάρ' την και σαν συμβουλή, πρόσεξε μόνο, να μην ξεχάσεις την Λαμπρινή, τα ταλέντα της και τα όνειρά της, γιατί η ίδια θα σε "τιμωρήσει"!
    Χαίρομαι πολύ που σ' αρέσει και η Βιολέττα μας, δεν το συζητώ!
    Δικαιώνομαι, γιατί τουλάχιστον, δεν παραπλάνησα τον κόσμο σε λάθος πρόσωπα!
    Πολλά φιλιά! Καλό Σ/Κ, υγεία, ψυχραιμία και θα την βρούμε την άκρη της ξεκούρασης!
    Να σ' έχει ο Θεός καλά και την μαμά, ιδιαιτέρως Καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το "κάτι" που μένει...