Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΩΣΗ: Παραγγελία για Φασόλια Γίγαντες, Ξερά Κρεμμύδια και Πατάτες

Παραγγελία για Φασόλια Γίγαντες, Ξερά Κρεμμύδια και Πατάτες - Σάββατο 08 Νοεμβρίου 2014


Αγαπητοί φίλοι/ες, ξεκινούν σήμερα οι παραγγελίες "Χωρίς Μεσάζοντες" για τα ελληνικά προϊόντα: Φασόλια Γίγαντες, Ξερά Κρεμμύδια και Πατάτες. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας (www.anwsi.gr) και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483, κιν.: 6936212706 (6 έως 9 το απόγευμα).
Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Θα χρειαστούμε τη στήριξη σας. Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στη διανομή ως εθελοντές, συμπληρώνοντας τη Δήλωση Συμμετοχής Εθελοντών. Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών και η ενημέρωση των συμπολιτών μας για την ύπουλη προσπάθεια κατάργησης του κινήματος "Χωρίς Μεσάζοντες".

Προέλευση - Τιμές Προϊόντων
- Φασόλια Γίγαντες φετινής σοδειάς από Μικρολίμνη Πρεσπών Φλώρινας στην τιμή των 6 ευρώ/2κιλο, σε συσκευασία των 2 κιλών (3 ευρώ/κιλό).
- Κόκκινα και Λευκά Ξερά Κρεμμύδια φετινής σοδειάς από τα Φάρσαλα, σε συσκευασία δίχτυ 8 κιλών και τιμή 2 ευρώ/8κιλο (0,25 ευρώ/κιλό).
- Πατάτες ποικιλίας Agria κιτρινόσαρκες μεγάλες, φετινής σοδειάς (Οκτώβριος 2014) από την Άνω Βροντού Σερρών, σε συσκευασία δίχτυ 13,5 κιλών και τιμή 5 ευρώ/13,5 κιλά (0,37 ευρώ/κιλό).
Στη διανομή το Σάββατο 08 Νοεμβρίου 2014, στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, θα πραγματοποιηθεί συλλογή Πλαστικών Καπακιών (πληροφορίες), συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες), συλλογή Φαρμάκων (πληροφορίες) που δεν έχουν λήξει, και συλλογή Τροφίμων που θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Διαδώστε το όπου μπορείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το "κάτι" που μένει...