Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

Τρία χρόνια ζωής γιορτάζουν οι ΔραΠαίκτες

Τρία χρόνια ζωής γιορτάζουν οι ΔραΠαίκτες

Τελευταίες ημέρες δήλωσης συμμετοχής Ανοιχτό κάλεσμα σε όποιον θέλει να ζήσει τη μαγεία του θεάτρου, πάνω ή πίσω από τη σκηνή, απευθύνουν οι ΔραΠαίκτες με αφορμή το κλείσιμο τριών ετών δράσης τους, κοινωνικής και θεατροπαικτικής. Ο ευΆγγελος Κάβουρας, συγγραφέας κι εμψυχωτής της δημοφιλούς και ιδιαίτερα παραγωγικής ερασιτεχνικής ομάδας της πόλης μας, δηλώνει σχετικά: «Έρημος(ο,η), Οικοδεσπότης. […]

Τρία χρόνια ζωής γιορτάζουν οι ΔραΠαίκτες
Τελευταίες ημέρες δήλωσης συμμετοχής
Ανοιχτό κάλεσμα σε όποιον θέλει να ζήσει τη μαγεία του θεάτρου, πάνω ή πίσω από τη σκηνή, απευθύνουν οι ΔραΠαίκτες με αφορμή το κλείσιμο τριών ετών δράσης τους, κοινωνικής και θεατροπαικτικής.
logoPROVOLEAS+chair1
Ο ευΆγγελος Κάβουρας, συγγραφέας κι εμψυχωτής της δημοφιλούς και ιδιαίτερα παραγωγικής ερασιτεχνικής ομάδας της πόλης μας, δηλώνει σχετικά: «Έρημος(ο,η), Οικοδεσπότης. άγγελος, τελμΑ ο Άμλετ απ” την ανάποδη, HellAssTv, Ο Κεραμιδοτρέχαλος, Αχ. Λαδιές, Μ(π)αλωμένος Γάμος και Χριστουγεννιάτικη ιστορία απ” το Χαρτί στο Σανίδι είναι οι καρποί που γεννήσαμε επί σκηνής αυτά τα τρία δημιουργικά χρόνια. Είναι τα παιδιά μας, οχτώ κι όλα αγαπημένα, από μουσικωμικά θρίλερ και φουτουριστικές μαύρες κωμωδίες, μέχρι παιδικά έργα και stand up comedies-dragqueen shows, καθώς αρεσκόμαστε στις καλλιτεχνικές αναζητήσεις και τους πέραν του φαινομενικού εντυπωσιασμού πειραματισμούς. Και όλα μας τα παιδιά υιοθετημένα για καλό σκοπό, όπως την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου, της Φιλοζωικής Ομάδας, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κέντρου Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών, Πολιτιστικούς Συλλόγους κ.ά. Για λίγες ημέρες λοιπόν ακόμη καλούμε όποιον θέλει, να μας ακολουθήσει στο μαγικό αυτό ταξίδι της υψίστης των τεχνών. Επίδοξοι ερασιτέχνες (ή μη) ηθοποιοί, μουσικοί, σκηνογράφοι, ενδυματολόγοι, συγγραφείς, χορευτές, ακροβάτες…(!) και λοιποί καλλιτέχνες, μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στην ομάδα μας, ενόψει της έναρξης των προετοιμασιών της νέας μας θεατρικής παραγωγής, στο δημόσιο προφίλ μας «ΔραΠαίκτες Βόλου» στο facebook ή στο 6976 825 825. Η συμμετοχή είναι φυσικά δωρεάν. Για ένα θέατρο ανοιχτό σε όλους, του οποίου η επα(νασύ)σταση θα έρθει από τους νέους δημιουργούς.»
πηγή

Συντάκτης: Βίλυ Σαμαλτάνη - Η Απτυχίωτη

Υπήρξα περίεργη και μελετηρή. Ξέρω απ'όλα.Λίγο απ'όλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το "κάτι" που μένει...